پانانات شکلاتی که طرز تهیه آن را امروز میخواهیم با هم امتحان کنیم دسر خوشمزهای است که از پاناکوتا تهیه میشود. خود پاناکوتا یک دسر ایتالیایی به معنی خامه پخته شده است، این نام از آنجا گرفته شده است که در گذشته با کمک خامه غلیظ پاناکوتا را درست میکردند. پانانات شکلاتی در بین مردم محبوبیت زیادی دارد و یکی از دسرهای خوشمزه است که امروزه در منوی بسیاری از کافهها و رستورانها یافت میشود. حالا در این طرز تهیه میخواهیم از پاناکوتای بسته بندی و آماده استفاده کنیم که هم طعم خوبی دارد و هم پروسه آمادهسازی این دسر را برای شما راحت تر میکند. با ما همراه باشید تا یک دسر خوشمزه شکلاتی با سس تافی را به شما آموزش دهیم.
پاناکوتا یک پودینگ ساده است که با استفاده از لبنیات غلیظ شده و ژلاتین تهیه میشود و شما میتوانید نسخه آماده آن را از سوپر مارکتها خریداری و در تهیه دسرهای خود استفاده کنید. شما با استفاده از پاناکوتا دسرهای خوشمزه زیادی مثل دسر ردولولت پاناکوتا ، کیک پاناکوتا یا پانانات بادام یا شکلات میتوانید تهیه کنید.پیشنهاد امروز ما تهیه پانانات شکلاتی است. برای شروع بهتر است ابتدا سس تافی روی این دسر را آماده کنید. برای تهیه این سس 200 گرم شکر را با مقدار کمی آب در تابهای بریزید و روی حرارت متوسط گاز قرار دهید و هم بزنید تا کاراملی شود
سپس تابه را از روی حرارت بردارید. ۱۸۰ گرم خامه صبحانه شکلاتی و ۱۵۰ گرم کره پاستوریزه به آن اضافه کنید و هم بزنید تا کاملا یکدست شود. سس تافی شما آماده است. یک قابلمه تمیز روی حرارت بگذارید و پاناکوتای را باز کرده و در آن بریزید. سپس روی حرارت ملایم قرار دهید تا آب شود
.کیک اسفنجی شکلاتی که از قبل آماده کردهاید را پودر کرده سپس آن را به پاناکوتا اضافه کرده و هم بزنید تا خمیر شود. سپس مخلوط به دست آمده را کف یک قالب کمربندی بریزید. آن را صاف کرده و سس تافی را به آرامی روی آن بریزید
پودر نارگیل، گردو و خلال بادام را جداگانه تفت داده و روی سس تافی در قالب بریزید، طوری که سطح کیک را بپوشاند. سپس دسر را داخل یخچال قرار دهید تا کاملا سرد شود. پس از دو ساعت، قالب را از یخچال بیرون آورید، برش زده و در ظرف مورد نظر بچینید و سرو کنید. نوش جان!