تفاوت خامه و مینارین قنادی چیست؟

تفاوت خامه و مینارین قنادی چیست؟

خامه قنادی طبیعی در واقع همان شیر است که مقدار چربی آن تقریبا ۱۰ برابر شده است. خامه قنادی ابتدا در کارخانه منجمد شده و هنگام استفاده در قنادی به تدریج ذوب شده و همزمان در دستگاه میکسربه هم زده می‌شود تا مولکول‌های هوا وارد خامه شده و توسط ذرات ریز چربی شیر محاصره شده و حالت آن از مایع به حالت اسفنجی سفت با قابلیت شکل‌پذیری تغییر یابد. مقدار چربی موجود در خامه عامل بسیار مهمی برای هواگیری خامه قنادی و تبدیل آن به حالت اسفنجی است.

تفاوت خامه و مینارین قنادی چیست؟

خامه قنادی 100% از چربی حیوانی گرفته می‌شود. با وجود این که کارخانهها مقداری استابیلایزر یا تثبیت‌کننده به آن اضافه می‌کنند، خامه قنادی بعد از فرم گرفتن عمر بسیار کوتاهی دارد و با کمترین گرمایی از جمله گرمای دست، قیف و یا ظرف فرم خود را از دست می‌دهد  و دیگر قابل استفاده نیست. به همین دلیل هست که این روزها اسم محصول دیگری به نام مینارین قنادی به گوش می‌رسد.

مینارین چیست؟

 مینارین شباهت زیادی به خامه قنادی دارد، با این تفاوت که در تهیه کل یا بخشی از آن از چربی گیاهی استفاده شده است. طعم خامه گرفته شده از چربی گیاهی به خوبی چربی حیوانی نیست. اما در عوض راحت تر فرم میگیرد و بهتر فرم خود را حفظ میکند.

کاربردهای مینارین

چربی گیاهی سریع تر فرم میگیرد و ماندگاری بیشتری دارد. به همین دلیل مینارین قنادی گزینه‌ای عالی برای کاور و تزیین کیک است. مخصوصاً برای تازه کارها مینارین قنادی مثل معجزه‌ای بی نظیر است. با وجود این، اگر می‌خواهید خامه شما علاوه بر خوب فرم گرفتن، سبک و خوشمزه هم باشد، توصیه ما این است که خامه و مینارین قنادی را به نسبت مساوی یا 1 به 2 مخلوط کنید. فراموش نکنید که هرچه سهم مینارین در این ترکیب بیشتر باشد، خامه شما راحت تر فرم میگیرد و دیرتر آب میشود. هر چه سهم خامه (چربی حیوانی) بیشتر باشد طعم بهتری پیدا میکند و سبکتر میشود. بنابراین برای فیلینگ کیک ها و شیرینی هایی مثل نان خامه ای بهتر است از خامه قنادی تهیه شده از چربی حیوانی استفاده کنید که طعم بهتری دارد.

طرز استفاده از خامه قنادی آماده

معمولاً طرز تهیه خامه فرم گرفته با استفاده از خامه یا مینارین قنادی روی بسته بندی آن توضیح داده شده است. اما به هر حال بد نیست در اینجا هم اشاره کوتاهی به نحوه استفاده از آن بکنیم. و نکاتی را که لازم است قبل از مصرف خامه آماده بدانید ذکر کنیم. خامه منجمد باید حتماً در فریزر در دمای 18- درجه نگهداری شود. اما برای همزدن، لازم است از مدتی قبل آن را از فریزر خارج کنید و در دمای محیط یا در یخچال قرار دهید تا یخ آن تا حدی باز شود و قابل هم زدن شود. زمان دقیق بستگی به نوع خامه و همچنین دمای محیط دارد. به این نکته دقت کنید که خامه معمولا طی این فرایند به صورت دو فاز میشود و بخش هایی از آن به صورت مایع و بخش هایی به صورت یخ زده هستند. اما مینارین بعد از مدتی گرم شدن به صورت خمیر در می آید. هر زمان که احساس کردید خامه یا مینارین قابل هم زدن با همزن برقی است کار را شروع کنید.

ابتدا با دور کند شروع به هم زدن کنید. بعد از این که خامه تقریبا یکدست شد و فقط کمی از تکه های یخی در خامه وجود داشت سرعت را کمی بالا ببرید تا همه یخ ها ذوب شود و خامه حالت شل و براق پیدا کند. در این مرحله بیرون کاسه همزن یخ زده و بخار بسته است. حال، با سرعت متوسط رو به بالا به هم زدن ادامه دهید تا زمانی که یخ زدگی بیرون کاسه از بین برود و رد پره همزن روی خامه باقی بماند.

برچسب ها: خامه منجمد اماده , خامه شیرین شده , خامه شیرینی , خامه دقنادی , خامه سپید , تفاوت خامه و مینارین قنادی چیست؟


نویسنده: شرکت امید ایرانیان تاریخ: 09:54:23 28-12-1399

ارسال نظر